WidgetAreaTop

Aktuellt

Ilman menestyviä yrityksiä ei ole menestyviä kuntia

24.01.2018

Ferromek kävi pokkaamassa itselleen Kruunupyyn vuoden yrityksen -palkinnon joulukuussa 2017.
Palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka toimii hyvänä esimerkkinä eteenpäin menevästä ja kasvavasta yrityksestä.

Valintakriteerien pitkä lista

Kruunupyyn kunta palkitsee vuosittain Kruunupyyläisen yrityksen, joka toimii kunnan alueella. Palkittava yritys halutaan nostaa esikuvaksi muille alueella toimiville yrityksille.

Vuoden yritystä valittaessa kriteerit kohdistuvat mm. yrityksen taloudelliseen tulokseen, henkilöstöön kohdistuviin investointeihin, innovatiiviseen toimintaan ja uusiin keinoihin markkinoida tuotetta tai palveluita. Kruunupyyssä erityistä huomiota on kiinnitetty mikroyritysten uusiin toiminnan ratkaisumalleihin ja ideoihin, joita on hyödynnetty menestyksekkäästi yritystoiminnassa.

 

Ferromek vahvoilla monella eri osa-alueella

Vuoden yritys -kilpailun voittoon myötävaikutti moni asia, missä Ferromek on tehnyt pitkäjänteistä työtä. Näistä kunnan virkaatekevä johtaja Malin Brännkärr mainitsi erityisesti tehtaan huippumodernit koneet, joihin yritys on investoinut vuosittain. Ferromek on palkannut yritykseensä myös uusia työntekijöitä tasaiseen tahtiin. Uusien työpaikkojen syntyminen on jokaiselle kunnalle iso asia. Brännkärr kiitteli erityisesti sitä rohkeutta, mitä vaaditaan kasvuun ja kehittymiseen.


—Investointien tekeminen vaatii uskallusta, ja siinä Ferromek toimii erinomaisena esimerkkinä alalla, jossa kilpailu on tällä hetkellä kovaa. Kunnalle tällainen yritys on luonnollisesti suuri ilo. Menestyvä kunta tarvitsee menestyviä yrityksiä, Brännkärr sanoo.

 

Omistajat mielissään huomioimisesta

Molemmat omistajat ovat kiitollisia ja ylpeitä saamastaan huomionosoituksesta. Yrittäjäpalkinnon saaminen ei ole mikään itsestäänselvyys, vaan sitä osataan arvostaa.

Yrittajapalkinto kuva2

—Kun työtä on tehty jo yli 36 vuotta, yrittäjäpalkinnon saaminen tuntuu erityisen hienolta, sanoo yrityksen toimitusjohtajan paikalta vuoden 2017 lopussa väistyvä, yrityksen perustaja Bernhard Åkerlund.


—Asiakkaiden luottamus tulee ansaita joka päivä hyvin tehdyllä työllä. Palkintoa ei olisi tullut ilman ammattitaitoista henkilökuntaamme, jota haluan tässä kohtaa erityisesti kiittää.

On hienoa, että muutkin huomaavat mitä täällä tehdään. Totta kai palkitseminen tuntuu hyvältä, nykyinen toimitusjohtaja Kim Åkerlund sanoo.

 

Gå till "Aktuellt"