WidgetAreaTop

Aktuellt

Uudet hitsauskoneet muuntautuvat tuotantotarpeen mukaan

20.12.2018

Ferromek vahvistaa hitsauspalveluitaan. Yritys on investoinut kahteen uuteen hitsauskoneeseen, jotka ovat Migatronicin Tig-hitsauskone PI350 ACDC ja MIG-hitsauskone Sigma select 400 SW.

Ferromekin toimitusjohtaja Kim Åkerlund kertoo, että hitsauspalveluille on kysyntää. Talon sisällä tehtävät hitsaustyöt tuovat kustannussäästöjä asiakkaille ja nopeuttavat tuotteiden valmistumista. Asiakkaat arvostavat kustannussäästöjä ja tehokkuutta, jotka syntyvät saman katon alla toteutettavista laajemmista palvelukokonaisuuksista.
—Aikaa säästyy, kun tuotteita ei tarvitse rahdata muualle hitsattavaksi. Lisäksi rahtikulut jäävät tältä osin kokonaan pois, Åkerlund toteaa.
Uudet koneet mahdollistavat haastavampien ja monipuolisempien hitsaustöiden tekemisen. Automatisoidut koneet kykenevät nopeaan vaihtoon töiden välillä säilyttäen silti tasaisen laadun ja korkean hitsausnopeuden.


Automatiikka nopeuttaa ja mahdollistaa monipuolisen tuotannon
Nykyaikaiset hitsauskoneet ovat toiminnoiltaan monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ferromekille hankittavat koneet ovat modulaarisia ja muunneltavia hitsauskoneita, joissa on graafiset ohjauspaneelit ja aiempaa enemmän automatiikkaa. Muistikorttien avulla ohjelmia ja toimintoja voi muunnella helposti. Yhdellä koneella voi tehdä monen tyyppisiä ja vaativiakin hitsaustöitä. Koneiden käyttöiäksi on laskettu etukäteen noin 10–15 vuotta.
—Investoimme jatkuvasti tulevaisuutta silmällä pitäen. Nykyaikaisten ja modulaaristen hitsauskoneiden avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.
Loppuasiakas näkee uusien koneiden jäljen erityisesti haastavammissa hitsaustöissä.
—Vanhemmilla laitteilla tällaisia haastavampia töitä ei voi käytännössä tehdä. Nykyaikaisella pulssihitsauksella jälkityöstön tarve vähenee, laitteiden myyjä Thomas Byskata Kokkolan Työkaluässästä kertoo.
Tehokkuuden ja käyttöominaisuuksien lisäksi uudet koneet on kehitetty ympäristöystävällisemmäksi. Myös koneen ominaisuudet on suunniteltu siten, että niiden melutaso on alhaisempi ja energiankulutus on pienempää.


Ammattitaitoinen henkilökunta takaa priiman lopputuloksen
Uusista koneista huolimatta Byskata toteaa, että koneiden käyttäjät ovat merkittävässä roolissa lopputuloksen kannalta.
—Pelkkä uusi laite ei tee tuotteita, sillä lopputulos on aina siitä kiinni, mitä ominaisuuksia koneen käyttäjä osaa hyödyntää. Tärkeitä ovat myös käyttöönottokoulutuksen jälkeen annettava tuki ja myyjän konsultaatioapu. Hyvin perehdytetty alan ammattilainen oivaltaa nopeasti, miten hän voi käyttää konetta parhaalla mahdollisella tavalla.
Jos laitteen haluaa säilyttää toimintakykyisenä pitkään, sitä pitää huoltaa säännöllisesti. Byskatan mukaan sekä koneet että tehtaan tilat pidetäänkin Ferromekillä esimerkillisessä kunnossa.

Gå till "Aktuellt"