WidgetAreaTop

Aktuellt

Materiaalia mittatilauksena Ferromekin materiaalivarastosta

10.09.2019

Ferromekin tehtaassa Kruunupyyssä sijaitsee 200 m2 materiaalivarasto, josta löytyy vaihtuva ja kattava valikoima erilaisia metallisalkoja, muoveja ja lattarautoja. Ferromekiltä voi koneistettujen osien lisäksi ostaa suoraan myös pelkkää materiaalia, joko määrämittaan sahattuna tai kokonaisina tankoina.

Materiaalivarasto pysty2

—Tuotteiden hinnoissa näkyy, että ostamme varastoomme isoja eriä materiaalia. Tästä on hyötyä kaikille, mutta erityisesti sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat vain pieniä määriä materiaalia. Jos asiakas itse tilaa materiaalia kauempaa, toimitusajat saattavat olla pitkät. Meiltä ostaessa asiakas säästää tuotteen hinnassa turhat rahtikulut ja saa näin materiaalin nopeammin käyttöönsä, Ferromekin toimitusjohtaja Kim Åkerlund kertoo.

Asiakkaat tilaavat Ferromekiltä materiaaleja hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Tankomateriaaleista varastossa on teräksisiä ja erilaisia haponkestäviä laatuja. Muovivalikoimaamme kuuluu mm. POM, PET ja PVC -laatuja.
Materiaalit tilataan tunnetuilta, isoilta toimittajilta, joiden laadunvalvonta on kunnossa. Useimmille tuotteille on saatavissa myös materiaalitodistukset, jos asiakas niitä tarvitsee.

Miten homma toimii käytännössä?
Meihin voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarkistamme nopeasti varastotilanteen ja vahvistamme mahdollisen tilauksen. Materiaali toimitetaan kokonaisina tankoina tai mittatilauksena. Henkilökuntamme voi tehdä sahauksen lyhyellä toimitusajalla, joka vahvistetaan asiakkaalle ostotilanteessa. Tämä auttaa asiakastamme aikatauluttamaan omaa projektiaan eteenpäin.

Tarkan sahausjäljen takaa käytössä olevat laadukkaat sahauslaitteet. Tämä säästää materiaalikustannuksissa, koska asiakkaan ei tarvitse tällöin maksaa hukkavaroista. Suora ja tarkasti tehty sahaus edesauttaa myös kappaleelle myöhemmin tehtävää koneistusta. Sitä on helpompi käsitellä, lopputuloksesta tulee siisti ja koneistusaika vähenee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää materiaaleista numerosta 06 - 834 5695 tai lähetä tiedustelu sähköpostiosoitteeseen myynti@ferromek.fi

Materiaalivarasto vaaka

 

Gå till "Aktuellt"