Background image

Tervetuloa edistykselliseen ja monipuoliseen yritykseen

Ab Ferromek Oy on CNC-koneistuksen alihankkija. Vuonna 1981 perustettu yritys työllistää tällä hetkellä yli 50 kone- ja metalliteollisuuden ammattilaista. Olemme kiinnostuneita ammattitaitoisista ihmisistä, jotka haluavat liittyä tiimiimme, jotta voimme jatkossakin taata asiakkaillemme nopeat toimitukset sekä parhaan laadun ja toimitusvarmuuden.

Ne, jotka tulevat meille töihin, tulevat usein jäädäkseen. Haluaisitko olla yksi heistä?

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, ja ne, jotka haluavat oppia lisää ja kehittyä, saavat siihen mahdollisuuden. Jaamme ammattitaitomme kollegoidemme kanssa ja varmistamme että kaikki oppivat työnsä ja viihtyvät työpaikallaan. Koska työskentelemme sekä pienten että suurten sarjojen parissa, työmme on vaihtelevaa ja monipuolista. Teemme yhteistyötä kymmenien eri toimialojen yritysten kanssa, joilla kaikilla on omat vaatimuksensa, mikä tekee työstä mielenkiintoista.

Puhumme vuorotellen suomea, ruotsia ja englantia, joten jos haluat harjoitella toista kieltä, täällä siihen on hyvät mahdollisuudet! Puhutpa sitten mitä kieltä tahansa, olemme tiivis ryhmä, jossa saat apua, aina kun sitä tarvitset.

Mittaus2

Haluaisitko työskennellä CNC-operaattorina?

CNC-operaattorin tehtäviin sisältyy

• CNC-työstö piirustusten mukaan
• työstettyjen osien viimeistely
• osien pakkaaminen
• dokumentointi
• konehuolto

Haemme ammattitaitoisia CNC-koneistajia, joilla on metallialan peruskoulutus tai vastaava koulutus ja mielellään myös kokemusta CNC-koneistamisesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä nopeaan ratkaisuntekoon, halua kehittyä sekä myönteistä ja joustavaa asennetta työhön. Jos arvostat työpaikkaa, jossa tapahtuu ja jossa ihmiset etenevät urallaan, sovit joukkoomme!

Tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä nykyaikaiset koneet ja työkalut. Jos puhut ruotsia, suomea tai englantia, sovit hienosti tiimiimme. Työajoissa voidaan joustaa jonkin verran sopimuksen mukaan.

Ferromek cnc kronoby

Mitä odotamme sinulta

Odotamme työntekijöiltämme korkeaa työmoraalia ja oma-aloitteisuutta, sillä täällä työskentelet itsenäisesti ja sinulla on oma vastuualueesi. On myös tärkeää, että osaat tehdä työtä erilaisten ihmisten kanssa osana tiimiä – ja pidät siitä. Kone- ja metallialan tutkinto tai aiempi kokemus metallialalta on suuri etu.

Meille voi myös tulla harjoitteluun tai oppisopimuksella! Ota yhteyttä, niin kerromme mahdollisuuksista lisää.

Avoimet työpaikat