Background image

CNC-svarvning av detaljer med mångsidig maskinpark

Vi utför CNC-svarvning av detaljer på upp till 600 mm i diameter enligt era ritningar och krav. Vi anpassar oss alltid till era behov och tillverkar därför allt från prototyper till medelstora serier. Vår yrkeskunniga personal är specialiserade på sitt eget ansvarsområde och många av dem har över 10 års erfarenhet av arbetet, vilket garanterar att tillverkningen håller hög kvalitet.

Vi utgår oftast ifrån era egna ritningar och kan vid behov ge förbättringsförslag som sparar er tid och pengar. Tack vare vår långa erfarenhet och yrkeskunskap ser vi direkt om något kunde göras enklare eller om ritningens krav på exempelvis toleranser är orealistiska.

IMG 8338

Mångsidiga maskiner krävs för kostnadseffektiv tillverkning

Maskinparken består av CNC-svarvar av varierande storlek. De mindre har en spindelborrning på ca 60 mm, och de större en spindelborrning på Ø 60-115mm. Vi har även stångmaskiner för detaljer under 75 mm i diameter, i dessa tillverkas oftast större seriestorlekar. Dessutom finns en axelsvarv som klarar av längre detaljer. Vissa svarvar har drivna verktyg och flera axlar, för enklare detaljer finns tvåaxlade svarvar. Maskinerna körs i 2-skiften för en så effektiv produktion som möjligt.

Olika typer av maskiner med olika egenskaper krävs för att tillverka kostnadseffektivt och tack vare en yrkeskunnig och flexibel personal samt maskinernas mångsidighet kan vi erbjuda våra kunder produktion till rätt prisnivå.

Vill du ha mer information om våra tjänster? Ta kontakt!

Specifikation - CNC-svarvar

  • Svarvning av detaljer med diameter upp till 600 mm, längd 1100 mm
  • Axelsvarvning av detaljer med diametrar upp till 245 mm, längd 3125 mm
  • Automatsvarvning av detaljer med diameter upp till 75 mm