Background image

Monipuolista CNC-jyrsintää – Työkalumittauskone varmistaa tarkat toleranssit

CNC-työstökeskuksilla työstämme osia moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meillä on myös portaalijyrsinkone suurien osien työstöön. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut omiin vastuualueisiinsa, ja monilla heistä on yli 10 vuoden työkokemus, mikä takaa työmme korkean laadun.

Työmme lähtökohtana on teidän tarpeenne, ja valmistamme kaiken prototyypeistä keskisuuriin sarjoihin toiveittenne mukaan. Valmistuksessa lähdemme liikkeelle piirustuksistanne ja voimme tarvittaessa tehdä parannusehdotuksia, joiden avulla voitte säästää aikaa ja rahaa. Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta näemme heti, voisiko jotakin tehdä yksinkertaisemmin tai ovatko esimerkiksi piirustuksen toleranssivaatimukset epärealistisia.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä!

bearbetning 042

Joustavaa tuotantoa monipuolisilla koneilla

Kustannustehokkaaseen tuotantoon tarvitaan erityyppisiä koneita, joilla on erilaisia ominaisuuksia. Ammattitaitoisen ja joustavan henkilöstömme sekä koneidemme monipuolisuuden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tuotantoa oikealla hintatasolla.

Konekantamme muodostuu erikokoisista pystykaraisista koneistuskeskuksista ja portaalityyppisestä jyrsinkoneesta suurempien kappaleiden työstöä varten. Joissakin jyrsinkoneistamme on neljäs akseli, joka mahdollistaa monipuolisemman tuotannon. Konekantaamme kuuluu mm. Quaserin luotettavia ja tarkkoja laatukoneita. Koneemme toimivat kahdessa vuorossa mahdollisimman tehokkaan tuotannon varmistamiseksi.

Mittaus3

Haimerin mittauskone varmistaa työkalujen tarkat asetukset ja toleranssit

Ferromekillä on myös mittauskone jyrsinkoneiden työkalujen tarkkaa esiasetusta varten. Kun työkalut on asetettu oikein, osat työstetään ohjelmoitujen mittojen mukaisesti.

Asiakkaamme hyötyvät erityisesti tarkemmista toleransseista sekä nopeammasta ja kilpailukykyisemmästä valmistuksesta. Kun työkalujen esiasetukset on tehty tarkasti, operaattoreiden työ helpottuu ja tuotanto nopeutuu.

Pystysuorat työstökeskukset

  • x-liike suurimmassa pystykaraisessa koneessa 1250, y-liike 650 mm
  • x-liike pienimmässä pystykaraisessa koneessa 700, y-liike 400 mm

Portaalijyrsinkone

  • x-liike 3060 mm, y-liike 1600 mm