Background image

CNC-koneistettuja metallituotteita 40 vuoden kokemuksella

Ferromek valmistaa CNC-koneistettuja tuotteita monista eri metalleista ja useimmista muovilaaduista käyttäen monipuolisia ja nykyaikaisia koneita ja tehokkaita työprosesseja. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kykyämme toteuttaa kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät kaiken koneistuksesta hitsaukseen ja kokoonpanoon sekä pintakäsittelyyn.

Tarjoamiimme CNC-koneistuspalveluihin kuuluvat eri materiaalien sahaaminen, sorvaaminen, jyrsintä ja kiilauritus. Valmistamme osia aina prototyypeistä keskisuuriin sarjoihin asiakkaan piirustuksien ja vaatimusten mukaisesti. Tuotantomme on laatusertifioitu ja noudattaa ISO 9001- ja ISO 14001 standardeja.

Nykyaikainen konekantamme muodostuu erikokoisista monikäyttöisistä koneista, jotka mahdollistavat tuotteiden kustannustehokkaan valmistuksen. Seiniemme sisällä on paljon tietotaitoa ja vuosikymmenten kokemus, jotka takaavat tuotteiden korkean laadun.

Koneistus

Hyvä laatu on tavaramerkkimme

Meidät tunnetaan korkeasta laadusta ja se onkin yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi asiakkaamme palaavat ja arvostavat palveluitamme. Sopeutumiskykymme ja tuotantomme joustavuuden ansioista voimme valmistaa kaikkea prototyypeistä keskikokoisiin sarjoihin ja tarjota asiakkaillemme hyvin kustannustehokkaita ratkaisuja. Olemme ylpeitä erinomaisesta toimitusvarmuudestamme ja nopeasta palvelustamme.

Tarjoamme myös kattavan raaka-ainevaraston ja sahauspalveluita nopealla toimituksella niille, jotka tarvitsevat vain materiaaleja. Lue lisää materiaalimyynnistämme ja sahauspalvelustamme.

Yhteystiedot

Ympäristö on osa päivittäistä työtämme

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että toimintamme on ympäristön kannalta mahdollisimman kestävää. Tuotantoprosesseissa syntyvä jäte lajitellaan eri laatuluokkiin ja myydään edelleen kierrätykseen ja uusien tuotteiden valmistukseen. Kaikki lastut kerätään erityisiin keräysastioihin, joiden avulla varmistamme, ettei maaperään tai vesistöihin pääse haitallisia aineita. Suuri osa kulutetusta energiasta tulee omasta aurinkovoimalastamme.