Background image

CNC-sorvausta monipuolisilla koneilla

CNC-sorvaamme halkaisijaltaan jopa 600 mm:n osia asiakkaan piirustusten ja vaatimusten mukaisesti. Sopeudumme aina asiakkaidemme tarpeisiin ja valmistamme siksi kaikkea prototyypeistä keskisuuriin sarjoihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut omiin vastuualueisiinsa, ja monilla heistä on yli 10 vuoden työkokemus, mikä takaa työmme korkean laadun.

Aloitamme yleensä omista piirustuksistanne ja voimme tarvittaessa tehdä parannusehdotuksia, joiden avulla säästätte aikaa ja rahaa. Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta näemme heti, voisiko jotakin tehdä yksinkertaisemmin tai ovatko esimerkiksi piirustuksen toleranssivaatimukset epärealistisia.

IMG 8338

Kustannustehokas valmistus edellyttää monipuolisia koneita

Konekantamme koostuu erikokoisista CNC-sorveista. Pienemmissä on halkaisijaltaan noin 60 mm:n ja suuremmissa 60–115 mm:n karaporaus. Käytössämme on myös tankokoneita halkaisijaltaan alle 75 mm:n osille, ja niillä valmistamme yleensä suurempia sarjakokoja. Lisäksi meillä on akselisorvi, jonka avulla voimme käsitellä pidempiä osia. Joissakin sorveissa on pyörivät työkalut ja useita akseleita. Yksinkertaisempia osia varten meillä on myös kaksiakselisia sorveja. Koneitamme ajetaan kahdessa vuorossa mahdollisimman tehokkaan tuotannon varmistamiseksi.

Kustannustehokas tuotanto edellyttää erityyppisiä ja ominaisuuksiltaan erilaisia koneita, ja ammattitaitoisen ja joustavan henkilökuntamme sekä koneiden monipuolisuuden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme tuotantoa oikealla hintatasolla.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä!

Tekniset tiedot, CNC-sorvit

Sorvaus: halkaisijaltaan enintään 600 mm ja pituudeltaan 1100 mm olevat osat

Akselisorvaus: halkaisijaltaan enintään 245 mm ja pituudeltaan 3125 mm olevat osat

Automaattisorvaus: halkaisijaltaan enintään 75 mm olevat osat