Background image
News
Ferromekin verkkosivut ovat uudistuneet – pääpaino helppokäyttöisyydessä ja sisällössä
1.7.2022

Ferromekin verkkosivut ovat uudistuneet – pääpaino helppokäyttöisyydessä ja sisällössä

Ferromekin uudistetut ja parannetut verkkosivut on juuri julkaistu. Tuoreemman ja nykyaikaisemman ilmeen lisäksi uusilla sivuilla on sisältöä, joka korostaa entistä paremmin yrityksen osaamista ja monipuolisuutta. Muuan muassa palveluja, materiaalimyyntiä ja rekrytointia koskevat tiedot on esitetty selkeästi ja helppotajuisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

– Yksi tärkeimmistä syistä uudistukseen oli se, että halusimme esitellä palveluitamme paremmin, jotta asiakkaat saavat selkeän kuvan palveluvalikoimastamme. Halusimme myös helpottaa hakuprosessia avoimista työpaikoistamme kiinnostuneille ja kertoa, mitä voimme työnantajana heille tarjota, toteaa Ferromekin toimitusjohtaja Kim Åkerlund.

Sivuston rakenne ja sisältö on suunniteltu huolellisesti kävijöitä ajatellen, jotta sivut palvelisivat heitä mahdollisimman hyvin.

– Olemme panostaneet sivujen helppokäyttöisyyteen, niin että esimerkiksi yhteystietomme olisi helppo löytää. Rekrytointisivu on kehitetty niin, että kiinnostuneet saavat selkeän kuvan siitä, millainen yritys olemme ja millaista pätevyyttä edellytämme. Sivulta löytyy myös lyhyt video, jolla henkilöstömme kertoo meillä työskentelystä, Åkerlund vinkkaa.

Henkilökunta nostetaan esiin

Ferromek panostaa voimakkaasti liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja siksi on tärkeää, että myös verkkosivujen ulkoasu ja sisältö kuvastavat tätä. Sivuja päivitetään jatkossa säännöllisesti.

– Nyt kun aurinkopaneelijärjestelmämme on otettu käyttöön, sivuiltamme voi seurata energiantuotantoa reaaliajassa, Åkerlund kertoo.

Verkkosivuille saapuessa nähdään ensimmäisenä ryhmäkuva Ferromekin henkilökunnasta. Åkerlund selittää, miksi he päättivät nostaa henkilökunnan esiin etusivulla.

– Henkilökunta on tärkein voimavaramme, ja koneet tulevat vasta toisena. Suurin osa työntekijöistämme jää asiakkaillemme kuitenkin anonyymeiksi. Uusilla sivuilla olemme siksi halunneet nostaa henkilöstöämme enemmän esiin kuvissa ja videoissa, jotta asiakkaat saisivat kasvot komponenttiensa valmistajalle.

Onnistunut yhteistyö

Sivujen uudistamisprojekti käynnistyi alkusyksystä. Mustasaaressa sijaitseva viestintätoimisto Herea on suunnitellut sivuston rakenteen, tuottanut sisällön tekstien ja kuvien muodossa ja luonut ulkoasun. Teknisestä puolesta on vastannut vaasalainen Creamarketing. Åkerlund on hyvin tyytyväinen tulokseen.

– Creamarketing on tehnyt myös aiemmat sivumme, joten se oli meistä hyvä ratkaisu. Herean kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan ulkoistaen heille koko viestintämme, minkä ansiosta projekti sujui mutkattomasti. Aiempiin sivuihin verrattuna palvelumme on nyt hyvin selkeästi esitelty, ja kaiken kaikkiaan sivut ovat kokeneet merkittävän parannuksen.

Tervetuloa tutustumaan uusiin ja parempiin verkkosivuihimme! Kuulisimme erittäin mielellämme mielipiteesi niistä. Lähetä kommenttisi osoitteeseen myynti@ferromek.fi otsikolla "Verkkosivut". Kaikkien viimeistään 31.8.2022 kommentoineiden kesken arvomme 2 kpl luonnonmukaisia M HandMade -tuotepaketteja, arvoltaan 80€/paketti!