Background image
News
Kiitos kuluneesta vuodesta!
22.12.2021

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Ennen kuin käännämme sivua ja toivotamme uuden vuoden tervetulleeksi, haluamme antaa vielä nopean yleiskatsauksen syksyn tapahtumiimme. Vuoden viimeisessä uutiskirjeessä kerromme Ferromekin kattoa koristavasta uudesta aurinkopaneelijärjestelmästä ja päätämme kirjeen iloisiin henkilöstöuutisiin.

Palvelumme tuotetaan nyt aurinkoenergialla!

Aurinkopaneelijärjestelmämme asennus saatiin vastikään päätökseen. Järjestelmän teho on 112 kWp ja se tuottaa noin 30 % kuluttamastamme sähköstä. Ensimmäiset 100 kW sähköä on jo tuotettu, vaikkei vuodenaika olekaan aurinkoenergian kannalta optimaalinen. Ajatus omasta aurinkopaneelijärjestelmästä heräsi jo viitisen vuotta sitten, ja tuotevalikoiman kasvaessa ja hintojen laskiessa oli nyt oikea aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Tällä investoinnilla haluamme kantaa kortemme kekoon ympäristön ja ilmaston hyväksi. On mielenkiintoista seurata järjestelmän toimintaa, kun kevätaurinko alkaa pilkistää. Tarkkaile tulevia uutiskirjeitämme kuullaksesi tästä lisää!

Henkilöstöuutisia

Johan Sundqvist on nimitetty projektivastaavaksi lokakuusta lähtien. Alan koulutuksensa ja kokemuksensa ansiosta Johan sopii tehtävään erinomaisesti. Kiinnostus paikkaa kohtaan oli suurta – haluamme kiittää kaikkia hakijoita ja toivottaa onnea työnhakuun!

Mika Jokelainen on nimitetty toimistomme tilauskäsittelijäksi syyskuun lopulta lähtien. Hän seuraa Erikaa, joka on hoitanut tehtävää neljän vuoden ajan – kiitämme Erikaa hyvin tehdystä työstä ja toivotamme onnea tulevaan! Mika on työskennellyt 19 vuoden ajan tuotanto-osastollamme CNC-koneistajana ja toimistosta vapautunut paikka oli nyt otollinen tilaisuus tarttua uusiin haasteisiin. Mikan ammattitaito ja pitkä kokemus alalta ovat erinomainen lisä toimistoon ja asiakaspalveluun.

Myös tuotantoa on tehostettu. Marraskuussa palkkasimme ammattitaitoisen koneistajan, ja lokakuusta lähtien meillä on ollut töissä kaksi pitkän kokemuksen alalta omaavaa työntekijää. Palkkaamme lisätyövoimaa helmi-maaliskuun vaihteessa, jolloin tuotantoa tulee vahvistamaan kolme henkilöä lisää. Lokakuusta lähtien meillä on työskennellyt myös kaksi henkilöä oppisopimuksella.

Olemme myös antaneet useille nuorille opiskelijoille työharjoittelupaikan syksyn aikana, joten iso kiitos heille kaikille! Toivomme näkevämme monia heistä opintojen päätyttyä tulevina työntekijöinämme.

Uusiutunein voimin olemme nyt entistä paremmin varustautuneet huolehtimaan tilauksistasi ja varmistamaan, että saat jatkossakin korkealaatuisia tuotteita ajallaan toimitettuna.

Oletko kiinnostunut koneistajan työstä vai onko hitsaus enemmän sinun juttusi? Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä. Lue lisää, millaista meillä on työskennellä!

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Lämmin kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!