Background image

Mikä erottaa metallipajamme muista?

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeä asia ja se on kaiken toimintamme lähtökohta. Laatu tarkoittaa sitä, että osa vastaa asiakkaan piirustuksia ja vaatimuksia ja että se on valmistettu oikeista materiaaleista. Se edellyttää koneita, jotka pystyvät täyttämään tarkat toleranssivaatimukset ja valmistamaan tarvittavan määrän erikokoisia osia.

Koneet eivät ole mitään ilman niitä käyttäviä ihmisiä. Pajamme katon alta löytyy 40 vuoden työkokemus ja tekninen osaaminen – osa yrityksen ensimmäisistä työntekijöistä on yhä mukana toiminnassamme. Asiakkaamme hyötyvät päivittäin tietämyksestämme ja vankasta kokemuksestamme, joka on tulosta vuosien työstä erilaisten koneiden ja materiaalien parissa. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ovat läsnä kaikessa mitä teemme. Vuosien varrella luomiemme yhteistyösuhteiden perustana on halumme täyttää omat ja asiakkaidemme korkeat laatu- ja toimitusvarmuusvaatimukset.

Asiakkaamme jättävät valmistuksen meidän käsiimme ja luottavat siihen, että he saavat tarvitsemansa tuotteet silloin, kun he niitä tarvitsevat. Olemme ylpeitä erinomaisesta toimitusvarmuudestamme, jonka taustalla ovat tehokkaat sisäiset prosessit, motivoitunut henkilökunta ja selkeät työmenetelmät. Tavoitteenamme on saada työ valmiiksi ennen kuin lähdemme kotiin, minkä vuoksi asiakkaat kiittävät meitä nopeasta palvelusta.

Toimintaamme ohjaa pitkäjänteinen kehitys ja se, että asiakas saa sen, mitä on luvattu. Kustannustehokkaan tuotannon ja älykkäiden ratkaisujen ansiosta voimme tarjota palveluitamme kilpailukykyiseen hintaan, mikä hyödyttää sekä meitä että asiakkaitamme pitkällä aikavälillä.

Tämä erottaa meidät muista.

Ferromek – We get it right

ferromek 40 vuotta2x

Ab Ferromek Oy

  • Perustettu 1981
  • Noin 50 työntekijää
  • Tärkeimmät tuotteet ja palvelut: CNC-koneistus, hitsaus, kokoonpano, raaka-aineiden myynti
  • Markkina-alue: Suomi ja kansainväliset markkinat
  • Tuotanto ja toimistot Kruunupyyssä.
  • Omistajat: Kim ja Bernhard Åkerlund