Background image

Välkommen till ett framåtsträvande och mångsidigt företag

Ab Ferromek Oy är en underleverantör inom CNC-bearbetning. Företaget som grundades 1981 sysselsätter för tillfället över 50 yrkesmänniskor inom maskin- och metallbranschen. Vi är intresserade av yrkeskunniga personer som vill komplettera vårt team för att även i fortsättningen kunna garantera våra kunder snabba leveranser och den bästa kvaliteten och leveranssäkerheten.

De som kommit för att jobba hos oss blir ofta kvar. Vill du bli en av dem?

Här får du varierande arbetsuppgifter och den som vill lära sig mer och utvecklas får också chansen till det. Vi delar yrkeskunskap sinsemellan med arbetskompisarna och ser till så att alla lär sig jobbet och trivs på arbetsplatsen. Tack vare att vi jobbar med både små och stora seriestorlekar är arbetet omväxlande och mångsidigt. Vi jobbar med tiotals olika företag i varierande branscher som alla har sina egna krav, vilket gör arbetet intressant.

Hos oss talar vi finska, svenska och engelska om vartannat – vill du träna ett annat språk finns här alltså bra möjligheter till det! Oavsett vilket språk man talar så är vi ett sammansvetsat gäng där hjälp alltid finns att fås när man behöver det.

Mittaus2

Vill du jobba som CNC-operatör?

Till CNC-operatörens arbetsuppgifter hör

• CNC-bearbetning enligt ritningar
• slutfinish av bearbetade delar
• packning av delar
• dokumentation
• maskinservice

Vi söker yrkeskunniga CNC-operatörer med grundutbildning eller motsvarande inom metallbranschen, gärna med erfarenhet av CNC-bearbetning. Vi värdesätter initiativtagande, förmåga att snabbt hitta lösningar, vilja att utvecklas samt en positiv och flexibel inställning till arbete. Om du uppskattar en arbetsplats där det händer saker och där man går framåt, så passar du hos oss!

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och moderna maskiner och arbetsredskap. Om du pratar svenska, finska eller engelska så passar du in i vårt gäng. Viss flexibilitet i arbetstiden möjligt enligt överenskommelse.

Ferromek cnc kronoby

Vad vi förväntar oss av dig

Hög arbetsmoral och initiativförmåga är något vi förutsätter av våra anställda, eftersom du här jobbar självständigt med ditt eget ansvarsområde. Förstås är det också viktigt att du kan och tycker om att jobba med olika människor och i team. Utbildning inom maskin- och metall eller tidigare erfarenhet av metallbranschen är ett stort plus.

Till oss är du också välkommen på praktik eller läroavtal! Ta kontakt så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Lediga tjänster