Background image

CNC-bearbetade detaljer med 40 års erfarenhet

Vid Ferromek tillverkas CNC-bearbetade detaljer i metall och plast med mångsidiga och moderna maskiner och genom effektiva arbetsprocesser. Kunderna uppskattar speciellt vår möjlighet att åta oss helhetslösningar, där allt från bearbetning till svetsning och montering samt ytbehandling ingår.

Till våra tjänster inom CNC-bearbetning hör sågning, svarvning, fräsning och kilspårsdragning i olika material. Detaljerna tillverkas i såväl små som medelstora serier och alltid utifrån kundernas krav och specifikationer. Vår tillverkning är kvalitetscertifierad och följer standarderna i ISO 9001 och ISO 14001.

Maskinparken är modern och består av mångsidiga maskiner av varierande storlek för att uppnå en kostnadseffektiv tillverkning. Inom våra väggar finns mycket know-how och lång erfarenhet vilket garanterar en hög produktkvalitet.

Koneistus

God kvalitet är vårt varumärke

Vi är kända för vår goda kvalitet och det är också ett av de främsta skälen till att kunderna återvänder och uppskattar våra tjänster. Vår anpassningsförmåga och en flexibilitet i produktionen som gör att vi kan tillverka allt från prototyper till medelstora serier möjliggör också kostnadseffektiva lösningar åt kunden. Vi är stolta över vår goda leveranssäkerhet och snabba betjäning.

Vi erbjuder också ett mångsidigt råmateriallager och sågningstjänster med snabb leverans för den som bara har behov av material. Läs mer om vår materialförsäljning- och sågningstjänst

Yhteystiedot

Miljön är en del av vårt dagliga arbete

Vi gör vårt bästa för att verksamheten ska vara så hållbar som möjligt ur ett miljöperspektiv. Det spill som uppstår vid tillverkningen sorteras enligt olika kvaliteter och säljs vidare för återvinning och tillverkning av nya produkter. Alla spånflak har uppsamlingskärl för att se till att inga skadliga substanser rinner ut i mark- och vattendrag. En stor del av energin som förbrukas kommer från vår egen solpanelanläggning.